HUISREGELS

Plaats reactie
Hamtaro807
Site Admin
Berichten: 12405
Lid geworden op: 01-04-2010 06:57

HUISREGELS

Bericht door Hamtaro807 » 01-04-2010 06:57

Omdat we een besloten groep zijn, is het belangrijk je aan onze huisregels te houden.
Mocht je een of meerdere regels overschrijden, dan kunnen wij je uit ons ledenbestand verwijderen.

Wees respectvol in je berichten, dus geen suggestieve, gemene of hatelijke opmerkingen.

Je mag niet meer dan 1 gebruikersnaam aanmaken. Bedenk daarom bij het aanmelden goed welke naam je wilt gebruiken.

Niets van dit forum mag gekopieerd worden naar andere forums, eigen websites, etc. zonder toestemming van de beheerders. Het is ook niet de bedoeling dat werkbeschrijvingen van deze site doorgemaild worden naar collega scrappers die niet lid zijn van dit forum. Uiteraard is alles wat we hier plaatsen alleen voor eigen gebruik te gebruiken.

Reclame maken voor je eigen toko is beperkt toegestaan, niet meer dan eenmaal in de twee weken! Uitgezonderd hierop zijn onze sponsors de Creatieve Vlinder en Scrapworld.

Het is niet toegestaan om zonder overleg met de beheerders iets nieuws op te starten. Denk aan uitdagingen, spelletjes, etc.

Als je eenmaal lid bent van Channie, verwachten we dat je regelmatig berichten plaatst. Ook willen we regelmatig iets van je eigen werk zien. Leden die twee maanden niet actief zijn geweest, kunnen worden verwijderd.

Als je foto's van het web plukt om hier te plaatsen, probeer er dan een link naar de bron bij te zetten.

Foto's plaatsen uitsluitend via het kopieren van de link voorzien van "Img" tags, dus NIET met de optie "voeg een foto toe" onder je berichtscherm!
Het formaat van de foto's moet ongeveer 500x500 zijn, niet groter. Je kunt de foto's eerst op hyves, je blog of een internetfotoalbum zetten.

Zorg dat je als je zelf een draadje opent, een duidelijke titel kiest, zodat het terugzoeken later makkelijker is. Mocht een draadje zo onlogisch of onduidelijk zijn, kunnen wij besluiten om het draadje te verwijderen, hernoemen of verplaatsen.

Kidnap geen draadjes, oftewel, ga niet over op een ander onderwerp, open dan gewoon een nieuw draadje.

Een onderschrift mag, maar blinkies en reclame naar een scrapwinkel mogen daar niet in!
Plaats reactie